A koronavírus-járvány közepén indult a nagypiac házhosszállítási akciója, főként azoknak, akik koruknál, vagy helyzetüknél fogva nem tudtak elmenni bevásárolni.

A város egyedülálló kezdeményezésére az első napon több mint húszan jelentkeztek. Végül csaknem 400 rendelést adtak le a kaposváriak és csak élelmiszerből közel 4 tonnányit vittek házhoz az önkéntesek. De érkezett rendelés tisztítószerekre, palántákra, cirokseprűre és még húsklopfolóra is.

A hétvégén azokat az önkénteseket és piaci dolgozókat köszöntötték, akik kivették a részüket a kezdeményezésből. A segítők között az óvodai dolgozók, sportolók, edzők és a polgármesteri hivatal dolgozói is ott voltak.

Íme néhány köszönőlevél azok közül, amit a piac dolgozói kaptak!

Tisztelt Igazgatóság!

A kiszállításra megrendelt árucikkek kitűnő minőségben, rendben megérkeztek, azokat átvettem. Örülök, hogy a kezdeményezés jól működik, Önök kiváló munkát végeznek, és ennek a véleményemnek a közösségi médiában hangot adok.

Ámulok-bámulok!!! 

Megkaptam az e-mailban kért élelmiszereket, amit a nagypiacról hoztak az önkormányzat dolgozói.

Köszönöm szépen!

Kedves Hölgyem/Uram!

Ma megkaptam a tegnap rendelt árut. Az áru szép, az amit rendeltem. A fiatalok nagyon korrektek, kedvesek, segítőkészek voltak. A következő rendelésem valószínű Húsvét után lesz, ha még foglalkoznak rendelésfelvétellel és házhozszállítással. Ismerőseimnek ajánlottam Önöket. Kedvességüket még egyszer köszönöm, kívánok jó egészséget mindenkinek.

Tegnap éltem a lehetőséggel és rendeltem, ma 9.10-kor meg is hozták,a kapun beadták, akartam adni egy kis kedvességgel 1-1 kávéra, üdítőre,vagy sütire, nem tudtam rájuk erőszakolni, még a 10 Ft-ot is visszaadták. Ezer köszönet!
Köszönöm az értesítést, és hálásan köszönöm a szolgáltatásukat is! Jól eső érzés volt tudni, hogy Önökre számíthattunk, mindig pontosan, a leadott igényünknek megfelelően kaptuk meg a termékeket. Kérem, tolmácsolják az önkénteseknek is hálás köszönetünket!

Köszönöm szépen, hogy segítségemre voltak a nehéz időkben! A múlt héten már voltam Önöknél, szigorúan betartva a járványügyi szabályokat.  A jövőben is vásárlójuk leszek, persze nem piacnapra tervezem a bevásárlást. Reméljük, hogy nem kerülünk  ismét egy ilyen csapdába. Önök és az önkéntesek emberségből jelesre vizsgáztak. Hálás vagyok érte. Vigyázzanak magukra, jó egészséget kívánok.

Köszönöm, nagyon sokat segítettek a kiszállítással. Mindig pontosan és kiváló minőségben érkezett az áru. Köszönöm az önkéntesek áldozatkész fáradozását. Ahogy eddig is, ezután is a piac hűséges vásárlója leszek.

Címkék: önkéntesek, köszöntés, piac, kis szines