A Telekom is reagált a koronavírus miatt kialakult helyzetre. A vállalat bejelentette: hétfőtől minden mobil ügyfele számára külön díjazás nélkül 10 gigabájt extra adatmennyiséget biztosít.

Ráadásul a lakossági és kisvállalati ügyfelek a Telekom alkalmazásban még további 5 gigabájt adatot pótlólag aktiválhatnak.

A Telekom közölte, minden mobil ügyfelének, beleértve a lakossági előfizetőket és a feltöltőkártyás ügyfeleket, valamint a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország üzleti és kormányzati ügyfeleit, továbbá a Mol mobil és Blue mobil ügyfelek számára is 10 GB-os mobil adatforgalmi egyenleget biztosít díjmentesen.

A felhasználóknak nincs külön teendőjük, az extra adategyenleget március 16. 0:00 óráig aktiválja a Telekom. Az egyszeri extra 10 GB-os egyenleg belföldön és az EU-n belül használható fel április 30-ig.


Az új koronavírus-járvány ellen a legmegfelelőbb védekezés továbbra is az alapos kézmosás! Az általunk felkért szakember most azt is megmutatja, hogy miként is kell ezt végezni.

Címkék: mobilinternet, telekom, koronavírus, kis szines