Kedves Olvasóink, alább olyan cikkeket-fotókat-videókat gyűjtöttünk csokorba, amelyeket annak idején tízezrek néztek meg. Válogatásunk során a gyilkosságokról és a közúti tragédiákról tudósító kék híreket most nem vettük figyelembe.

- Rejtély a buszállomáson - 2014 decemberében írtuk ezt, amikor talán az országban is egyedülálló módon egy titokzatos, idős néni lepte meg Mikulás ajándékkal a kaposvári buszsofőröket és ellenőröket.

- Rejtélyek a 46. Országos Elsősegélynyújtó Verseny résztvevőire is vártak Kaposváron. A szervezők igazán élethű szituációkat hoztak össze, horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le a város utcáin.

- A somogyi megyeszékhelytől nem egészen harminc kilométernyire, egy pamuki szántóföldön pedig egy hatalmas kráterbe botlott stábunk.

- Sűrűn forgatunk a Balatonnál is. Egy fonyódi gimnazistát például azért kértünk kamera elé, mert ő kapta akkor az "Év ifjú természetfotósa" díjat.

- A Balatonszéplakon fejtetőre állított házról is küldtünk egyszer tudósítást.

- No és, a giga tojásokat tojó taszári tyúkra ki emlékszik?

- A Deseda harcsaóriásai országszerte népszerűek. Egy 2013-as cikkünkben - és azóta nem is egyszer - a tórekord beállításáról számoltunk be Önöknek.

Címkék: bestof, nézett, cikk, olvasó, rekord, kis szines