Mások mellett a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas és Like Mike duó, Martin Garrix és Kygo is fellép a jövő évi Balaton Soundon 2020. július 8-12. között Zamárdiban - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Mint írták, a világ legjobb dj-it listázó DJ Mag magazin éllovasai érkeznek a fesztiválra, jövőre ott lesz Zamárdiban az épp világelső Dimitri Vegas és Like Mike duója, a listán őket követő Martin Garrix, illetve a Sound közönségének nagy kedvence, Kygo is.

Ilyen volt az idei fesztivál!

Rajtuk kívül fellép Zamárdiba Robin Schulz, igent mondott a szervezők felkérésére Don Diablo, a brit DJ-társadalom egyik legfrissebb tehetsége, Jonas Blue és élő produkcióval érkezik a DJ-ként és zenei producerként egyaránt ismert brit Jax Jones. A Soundra érkezik továbbá az angol DJ/producer, Sigala és a kanadai Loud Luxury.

A közlemény szerint a techno nap keretében Deborah De Luca már biztosan fellép a fesztiválon. A Soundra érkezik továbbá Salvatore Ganacci, a DJ-páros Vini Vici és a Blastoyz is. Az estéket pedig olyan élő produkciókkal nyitja a Dreher Aréna, mint a Modestep vagy Zhu.

Mint írják, a spanyol Elrow Club által létrehozott világhírű partisorozat fellépői között szerepel Loco Dice, Meduza és Ilario Alicante és a híres New York-i house legenda, Danny Tenaglia is.

A The Club közönsége előtt pedig fellép Hernan Cattaneo és Nick Warren, akik közösen állnak majd színpadra, valamint Julien Jeweil is - olvasható a szervezők közleményében.

Címkék: fellépők, zamárdi, balaton sound, kis szines