Több éves hagyomány, hogy Kaposvár Megyei Jogú Város, az Együd Árpád Kulturális Központ és az Ökumenikus Segélyszervezet közös kaposvári adománygyűjtő akcióval csatlakozik a segélyszervezet minden évben meghirdetett szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez.

A Kossuth téren a kaposvári adventi vásárban elhelyezett Adománykuckó tegnap délután nyitott meg, ma délelőtt a pedig Kaposvár polgármestere, alpolgármesterei és a képviselő-testület legnagyobb része egy-egy doboz meglepetéssel keresték fel a gyűjtőpontot. Ezt már negyedik alkalommal teszik meg a politikusok advent idején. Apróbb játékok, plüssfigurák, könyv és édesség volt a dobozokban, de civilek is hoztak ajándékcsomagokat.


Ismét megnyílt az AdománykuckóIsmét megnyílt az AdománykuckóIsmét megnyílt az AdománykuckóIsmét megnyílt az AdománykuckóIsmét megnyílt az AdománykuckóIsmét megnyílt az AdománykuckóIsmét megnyílt az Adománykuckó
Ismét megnyílt az Adománykuckó
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az Ajándékkuckó december 6-tól december 17-ig lesz nyitva, keddtől vasárnapig 14 és 18 óra között. A szervezők mindenkitől azt kérik, hogy egy kisebb méretű dobozban vigyék a felajánlásokat, amin tüntessék fel, hogy hány éves gyermekeknek való ajándékokat hoztak. Csomagolni nem szükséges, ezt a szervezők fogják elvégezni. A gyűjtésben részt vesznek a kaposvári nyugdíjas szervezetek is, az önkénteseik veszik át az adományokat nyitvatartási időben.

Mindazok, akik ajándékoznak, egy mézeskalács szívet kapnak cserébe, amelyet az Ökumenikus Segélyszervezet készített. Az összegyűlt adományokat a városban élő rászoruló családok gyermekei között osztják szét karácsony előtt. Tavaly több száz csomag gyűlt össze a város főterén.

Címkék: adománykuckó, advent, kis szines, Kaposvár