Ismét megrendezte a Kaposvári Nagypiac a Tökjó napot, ahol az ősz egyik népszerű termése a sütőtök és a dísztök került a középpontba. Szombaton egészen délig tartottak a programok a piac területén. A látogatóknak lehetőségük adódott, hogy megkóstolják a tökös-mákos rétest vagy a sütőtök krémlevest és meghallgathatták a Herbstrosen Chor, vagyis a német nemzetiségi kórus előadását is.

A legszebb és legnagyobb tökök idén is versenyre keltek egymással. A legeredményesebb termelő idén Keresztes Martin lett, aki a legszebb dísztök, a legnagyobb sütőtök és a legnagyobb takarmánytök kategóriában is helyezést ért el. Az abszolút legnagyobb sütőtök egyébként Nagy Gyuláé lett, az orci termelő egy 53,7 kilogrammos tököt mutatott be a zsűrinek.

Nézzék meg a délelőtt készült képeinket!


Tökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári NagypiaconTökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári NagypiaconTökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári NagypiaconTökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári NagypiaconTökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári NagypiaconTökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári NagypiaconTökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári NagypiaconTökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári NagypiaconTökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári Nagypiacon
Tökjó napot tartottak szombaton a Kaposvári Nagypiacon
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Nagypiac, dísztök, sütőtök, legnagyobb, kis szines, Kaposvár