Utoljára 2012-ben adott teltházas, nagyszabású koncertet az Omega együttes Kaposváron. Most 7 év után ismét visszatér a megyeszékhelyre a magyar könnyűzene úttörő zenekara.

Kóbor János, az együttes énekese a hétfői sajtótájékoztatón elmondta: az október 25-i, bő két órás koncerten a régi nagy kedvencek szólalnak majd meg modern, lüktető hangszereléssel és lézershowal. Egyben ez a koncert lesz a főpróbája az együttes november 8-i budapesti turnézáró fellépésének.

A Tűzvihar vége pedig egyúttal az Omega egy új korszakának elejét is jelenti. Kaposváron most lesz utoljára hallható a hagyományos koncertanyag, hiszen jövőre Testamentum című koncertsorozatuk már egy mai rockhangzást ad a számoknak. Szita Károly ezért is arra buzdítja a kaposváriakat, hogy éljék át ezt a legendás koncertélményt októberben az Arénában.

null

- Arra bíztatok minden kaposvárit, hogy éljen ezzel a lehetőséggel, mert ikonokat köszönthetünk városunkban - tette hozzá Kaposvár polgármestere.

2020-ban egy könyv is megjelenik majd az Omegáról, a kezdetekről, a zenészekről, a sikerekről, és az önfeledt pillanatokról. Egyszóval az elmúlt 60 évből.

Címkék: omega, koncert, kis szines, kaposvár