Jótékonysági pikniket és közös filmnézést szervezett vasárnap a város, az áramszolgáltató cég és az Ökumenikus Segélyszervezet. A Városligetben várták a családokat és az adakozókat több színes programmal. A segélyszervezet a tanévkezdéshez várta a felajánlásokat.

Az adakozásba Kaposvár város önkormányzata is beszállt fél millió forinttal. Szita Károly polgármester a rendezvényen elmondta, hogy nagyon örül a város az Ökumenikus Segélyszervezet tevékenységének, és a város szívesen állt az akció mellé.

A pikniken jelen volt többek között Wolf Kati is, aki most nem énekesként, hanem önkéntesként tevékenykedett, és ő is adakozásra buzdította az embereket. 


Jótékonysági pikniket szerveztek a VárosligetbenJótékonysági pikniket szerveztek a VárosligetbenJótékonysági pikniket szerveztek a VárosligetbenJótékonysági pikniket szerveztek a VárosligetbenJótékonysági pikniket szerveztek a VárosligetbenJótékonysági pikniket szerveztek a VárosligetbenJótékonysági pikniket szerveztek a VárosligetbenJótékonysági pikniket szerveztek a VárosligetbenJótékonysági pikniket szerveztek a Városligetben
Jótékonysági pikniket szerveztek a Városligetben
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A rendezvény legnagyobb durranása egyértelműen egy DeLorean DMC–12 oldtimer autó volt, amibe nagyon sokan beszálltak, hogy kipróbálhassák egy kép erejéig. A rendezvény zárásaként beüzemeltek egy szabadtéri mozit a Városligetben, ahol a Vissza a jövőbe című filmet lehetett megtekinteni, ezért is volt jelen a legendás gépjármű.

Címkék: ökumenikus, jótékonyság, piknik, iskolakezdés, Városliget, kis szines