Nyolcadik alkalommal rendezték meg a Meistro Lovastanyán a Kaposvári Vágtát, ami a Nemzeti Vágta utolsó regionális selejtezője. Idén tíz lovas indult az első helyért és a jogért, hogy indulhasson szeptemberben Budapesten a fő versenyen.

A megnyitó után délután egy órakor megtartották az előfutamokat. A favoritoknak kedvezett a sorsolás, hiszen egyik esélyes se került egymással egy csoportba. Végül a várakozásoknak megfelelően a házigazda Kaposvár mellett, Szilvásvárad és Szabadszállás jutott az esti döntőbe.

A délutáni programok jelenleg is zajlanak: Hamza Viktória szabadidomár, a Somogyi Betyárok bemutatói, illetve további színes programok várják a látogatókat, és persze a döntő este 18 órakor.

Addig is hoztunk egy galériát a Kaposvári Vágtáról!


A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!A Kaposvári Vágtáról jelentjük!
A Kaposvári Vágtáról jelentjük!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Kaposvári Vágta, lóverseny, előfutam, délután, Meistro, kis szines