A Somogy Megyei Kormányhivatalban megrendezett eseményen dr. Neszményi Zsolt kiemelte: az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb, ehhez pedig az itt dolgozók hozzáértésükkel és türelmükkel is hozzájárulnak.

Az elisméseket dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Harasztiáné dr. Süveges Zsuzsanna igazgató adták át a kitüntetetteknek.

null

Íme a díjazottak névsora!

Németh Alíz, az Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Földhivatali Osztályának ingatlan-nyilvántartási szakügyintézője, aki a II. fokú és a bírósági jogorvoslatokhoz kapcsolódó feladatok ellátása során, valamint kitartó önképzés által – gyakran szabadidejét áldozva – tudását elmélyítve, meghatározó szerepet tölt be megyénk földhivatali osztályainak szakmai irányításában.

Kocsis Éva, a Népegészségügyi Főosztály járványügyi szakügyintézője, aki 20 éve dolgozik a népegészségügy területén. Munkáját precízen, nagy elméleti felkészültséggel, elhívatottan végzi. Megyei szakügyintézőként önzetlenül segíti a járási ügyintézőket.

Horváth Tiborné, a Társadalombiztosítási Főosztály egészségbiztosítási pénzügyi szakügyintézője, aki több mint 27 éve végzi az általa betöltött szakterület feladatainak ellátását. Megbízható, áldozatkész munkájával nagymértékben hozzájárul az egészségbiztosítási pénzügyi elszámolások, könyvelési feladatok gördülékeny, jogszabályi feltételeknek megfelelő ellátásához.

Sós Melinda, a Foglalkoztatási Főosztály közfoglalkoztatási szakmai referense, aki munkájával jelentősen hozzájárul a közfoglalkoztatással kapcsolatos feladatok hatékony végrehajtásához. 2019 áprilisától a bérgarancia támogatás és vállalkozóvá válás támogatás szakszerű ellátását biztosítja pénzügyi szaktudásával, precíz munkavégzésével.

Szanyiné Csuport Szilvia, a Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztály pártfogó felügyelője, aki magas szintű szakmai munkájával kollégái feladatellátását szakmai koordinátorként folyamatosan támogatja. Hivatástudat és elkötelezettség jellemzi.

Zsíros Gergely, az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Normatív Támogatások Kérelmezési Osztályának kérelmezési vezető szakreferense, aki a legnagyobb gazdálkodói kört érintő, területalapú támogatási kérelmek ügyintézésében vesz részt. Munkáját felelősségteljesen, kimagasló színvonalon végzi, szakmai együttműködése példaértékű.

Hári Sándor, a Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztály Támogatási és Bérgazdálkodási Osztály dolgozója, aki a feladatkörébe tartozó munkákat tervszerűen, szakszerűen és határidőben elvégzi, közös együttműködésben ellenőrzi és elkészíti az ápolási díjak állományát számfejtéshez és utaláshoz, valamint munkakörén kívüli feladatok végrehajtásában is aktívan közreműködik.

Márton Henriett, a Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály Humánpolitikai, Szervezési és Koordinációs Osztályának kormánytisztviselője, aki a szakterületét érintő széles spektrumú ismeretekkel rendelkezik, mindig példaértékűen, a feladatellátásban résztvevők közötti kölcsönös együttműködés szerepét előtérbe helyezve végzi munkáját.

Matula-Szabó Katalin, a Nagyatádi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese, aki ellátja a Hatósági Gyámügyi és Igazságügyi Osztály osztályvezetői feladatait is. Nagy felelősségtudattal végzi feladatait, munkáját jellemzi a szakmai lojalitás, a megbízhatóság, az eredményorientáció és a motiváltság. Ambiciózus és kitartó. Vezetői habitusát a segítőkészség, a barátságos hangnem, a nyugodtság, a jó kommunikációs készség, a gyors helyzetfelismerő képesség és az empátia jellemzi.

Tirásziné Harangozó Klára, a Fonyódi Járási Hivatal Okmányirodai Osztályának kormányablak szakügyintézője, aki 30 évnyi közigazgatási pályafutásából 19 éven keresztül okmányirodai, majd később kormányablak ügyintézői feladatokat látott el és lát el a mai napig. Magas szintű tapasztalatot szerzett legfőképpen a kereskedelmi igazgatással összefüggésben, amelyet kiemelkedően és precízen alkalmaz a mindennapi munkavégzése során.

Baloghné Princz Erzsébet, a Kaposvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Egészségbiztosítási Osztály dolgozója, aki informatikai készségei miatt a feladatellátást segítő szakrendszerek kulcsfelhasználójává vált. Munkája nagyban segítette az osztály elektronikus közigazgatási vonalának kialakítását, megerősítését.

Rajz Andrea, a Kaposvári Járási Hivatal gyámügyi szakügyintézője, aki elsődlegesnek tartja a családjukból kikerült gyermekek, gondnoki segítségre szoruló felnőttek számára a biztos, nyugodt, egészséges életükhöz megfelelő körülmények biztosítását, érdekeik védelmét. Kollégáival és a munkája során vele kapcsolatba kerülő személyekkel segítőkész és empatikus. Munkájára a pontosság, jogszerűség és a hatékonyság jellemző.

Marcsingó Roberta, a Kaposvári Járási Hivatal kormányablak ügyintézője, aki az okmányirodai feladatok ellátásának kezdetétől a szervezet része, a feladatellátás oszlopos tagja. „Első generációs” szakügyintézőként hatalmas szakmai tapasztalattal bír, amelyet folyamatosan fejleszt. Anyakönyvezetőként is tevékenykedett, amelynek keretében igen sok kaposvári házasságkötés lebonyolítása fűződik a nevéhez.

dr. Nagy Zsolt, a Kaposvári Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály jogi szakügyintézője, aki munkáját teljes odaadással, lelkiismeretesen végzi. A szakterületének minden feladata számára kihívás és egyben élmény. Élő jogtár, aki a vonatkozó jogszabályokat és szakmai módszertani útmutatókat fejből tudja. A kollégák bármikor bizalommal fordulhatnak hozzá, türelemmel segíti a munkájukat nem csak eljárási kérdésekben, de a határozatok előzetes kijavításában is, mellyel a vezetői munkát is nagyban megkönnyíti.

Simon Jánosné, a Kaposvári Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Erdészeti Osztályának munkatársa, akinek fő feladatköre valamennyi, a titkárság működtetésével kapcsolatos iratkezelési és egyéb adminisztrációs feladat ellátása. A rábízott feladat nagyságrendjét jól tükrözi, hogy egy több mint húsz főt foglalkoztató megyei illetékességű szervezeti egységnél egyedül végzi az adminisztrációs feladatokat.

Fülöp Csabáné, a Marcali Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály dolgozója, aki 30 éves szakmai múlttal rendelkezik, dolgozott közegészségügyi-járványügyi felügyelőként, majd 2014-től élelmiszer-biztonsági felügyelőként. Tapasztalata és kitartása révén a terület minden szegletét ismeri, precizitása, hivatástudata példaértékű.

Pantocsekné Miczók Tímea, a Csurgói Járási Hivatal települési ügysegédje, akinek az ügyfelekkel való személyes kapcsolatát kezdetek óta a segítőkészség és empatikus magatartás jellemez. Az új feladatokhoz való alkalmazkodása, a kollégákkal való együttműködése folyamatosan segíti a hivatal ügyfeleinek gyors, pontos és precíz kiszolgálását.

Doba Melinda, a Siófoki Járási Hivatal kormányablak szakügyintézője, aki példaértékű szorgalommal, hivatali alázattal, tartósan magas szakmai színvonalon dolgozik. Sokoldalúan segíti az osztályvezető munkáját, távollétében teljes körűen koordinálja munkatársait.

Váradi Valéria, a Tabi Járási Hivatal Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi Osztály hatósági ügyintézője, aki a járási hivatalok megalakulása óta precízen, szorgalmasan végzi munkáját. Vállalt feladatait felelősséggel, önállóan, pontosan teljesíti. Szakmai munkájával hozzájárul a közszolgálat színvonalának emeléséhez, munkabírása példaértékű, új ismeretek elsajátításában mindig élen jár.

Horváth Tünde, a Siófoki Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály foglalkoztatási szakügyintézője, aki három évtizedes vezetői tapasztalattal a Siófoki Járási Hivatal Tabi Munkaerőpiaci Pont vezető munkatársa. Kiváló szakmai munkával végzi feladatait és koordinálja munkatársai munkáját.

Bogdán Aranka, a Barcsi Járási Hivatal Földhivatali Osztályának ingatlan nyilvántartási szakügyintézője, aki a megbízásokat lelkiismeretesen, átgondoltan, pontosan teljesíti, szakmai felkészültsége kiváló. Lelkiismeretes, szorgalmas. Többször megmutatta többletfeladat ellátása során, miként kell kiélezett helyzetben, határidők szorításában kitartóan és eredményesen dogozni.

Címkék: augusztus 20, kitüntetés, kormányhivatal, kis szines