A budapesti Balogh Eleni nyerte el idén a 2019-es Miss Balaton címet. A 19 éves hölgyet nem csak a zsűri, de a közönség is a legszebbnek választotta, sőt egy egyéves modellszerződéssel is gazdagabb lett. Az első udvarhölgy Kulin Brigitta lett, aki egyben a közönségszavazás harmadik helyezettje lett, míg a második udvarhölgynek Lakatos Annabellát választották. A közönségszavazás második helyét Németh Mónika szerezte meg - írja tudósításában a Hírbalaton.hu.

A 2019-es Miss Balaton döntőjét szombaton tartották Balatonfüreden. A fináléba az előválogatóról továbbjutott 12 legszebb versenyző került be, akik egy háromnapos fotótábort és egy egyhetes felkészítő tábort követően állhattak színpadra. A versenyzők felkészítésében olyan neves emberek is segédkeztek mint Horváth Éva, Iszak Eszter, Dukai Regina és Zimány Linda.

Lakatos Annabella (b), Balogh Eleni (k), Kulin Brigitta (j). Fotó: Red Lemon Media
Lakatos Annabella (b), Balogh Eleni (k), Kulin Brigitta (j). Fotó: Red Lemon Media

Az öttagú zsűri végül Balogh Elenit választotta meg királynőnek. A fiatal szépségkirálynő modellként már több világmárka reklámfilmjében is szerepelt. Eleni második generációs modell, hiszen édesanyja is szakmabeli. "Bár még sosem szerepeltünk egy kifutón anyával, nagy álmom válna valóra, ha ez megvalósulna" – mesélte a verseny közben a szépségkirálynő.

A döntős lányok először laza szettben, majd bikiniben, utána koktélruhában, végül estélyi ruhában vonultak fel a zsűri és a közönség előtt. Az első udvarhölgy címet Kulin Brigitta szerezte meg, a második udvarhölgy, Lakatos Annabella lett. A közönségszavazáson Németh Mónika lett a második. 

Címkék: Miss Balaton 2019, királynő, szépségverseny, kis szines