Balogh Beáta a kaposvári önkormányzat gazdasági igazgatóságát vezeti. Közgazdászként végzett és rögtön az állami szférában helyezkedett el.

- Nagyon megszerettem a közszolgálatot és mindent megteszek azért, hogy a városlakók is jól érezzék magukat. A Városgondnokságnál is dolgoztam és ez alapvetően a városhoz való szoros kapcsolódásomat is meghatározza. Ott is alapvetően az volt a feladat, hogy mindent megtegyünk azért, hogy minél jobban és minél egységesebben tudjon a város működni – mondta Balogh Beáta.

Németh Anita a gondnokságon dolgozik és az üzemeltetéssel, valamint a rendezvényekkel kapcsolatos feladatokat látja el.

- Egy véletlen vonzott ide. Szeretem amit csinálok, röviden ezért vagyok itt 26 éve – tette hozzá Németh Anita.

null

Szintén belügyminiszteri elismerésben részesült Nagyné Barka Zsuzsanna pénzügyi ügyintéző, a kaposvári önkormányzat nemzetközi referense, Mogyorósiné Futó Kinga, valamint a műszaki és pályázati igazgatóság irodavezetője, Szilágyi Edit. Az elismeréseket a belügyminisztérium helyettes államtitkára dr. Dukai Miklós adta át.

- Azok a hölgyek, akik a mai napon elismerésben részesülnek rendelkeznek mindazon tulajdonságokkal és képességekkel, amelyek szükségesek a mai kor kihívásainak megfeleléséhez, a napi ügyek megoldásához és Kaposvár, valamint az itt élők, dolgozók hosszú távú közös céljainak az eléréséhez – nyilatkozta dr. Dukai Miklós.

null

Szita Károly polgármester köszöntőjében elmondta, az elismerések méltó emberekhez kerültek.

- Nagyon szépen köszönöm a munkájukat. Egy olyan időszakban dolgozhatom együtt önökkel itt a polgármesteri hivatalban, amely időszak elsősorban az önök munkája és a kaposváriak munkája révén be fog kerülni a város történelem könyvébe és ebből az időszakban együtt dolgozni ilyen kiváló kollégákkal az számomra is elismerés – tette hozzá Kaposvár polgármestere.

A közszolgálati tisztviselők napját 1997 óta ünneplik Magyarországon.

Címkék: közszolgálat, díj, kaposvár, kis szines