Április utolsó napjaiban számoltunk be arról, hogy teljesen leégett egy lovarda egyik épülete Kaposváron. Később kiderült, hogy a Meistro Lovasklub klubhelyisége semmisült meg a lángokban. Az egyesület nem sokkal később elhatározta, hogy újjáépíti az épületet, a vállalás mögé rengetegen beálltak.

140 magánszemély, 11 vállalkozás, ugyanennyi önkormányzat és civil szervezet, illetve Kaposvár önkormányzata is segítséget nyújtott az újjáépítésben. Tóth István, Kaposvár főmérnöke elmondta, hogy a kórház déli tömbjéből származó jó minőségű bontott építőanyag is került a Meistro Lovasklub új klubhelyiségének falaiba.


Átadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségétÁtadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségét
Átadták a Meistro Lovasklub klubhelyiségét
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Kecelhegyi Lovassport Egyesület a rengeteg támogatásnak köszönhetően hatvan nap alatt fel tudta húzni az új épületet, melynek ünnepélyes átadójára péntek késő délután került sor. Az ünnepélyes szalagátvágást Borhi Zsombor, Kaposvár alpolgármestere végezte el.

Meiszterics László, a Kecelhegyi Lovassport Közhasznú Egyesület elnöke elmondta, hogy hétfőtől kezdte bárki előtt nyitva áll a klubhelyiség ajtaja.

Címkék: klubhelyiség, Meistro, Lovasklub, újjáépítés, átadó, kis szines