Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja egész hétvégén programkavalkáddal várja a látogatókat, és persze kiderül az is, hogy idén melyik település lesz a habok királya.

A Balatoni Hajózási Zrt. BAHART immáron 4. alkalommal rendezi meg a Nemzeti Regattát – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválját. A kétnapos családi rendezvényen gazdag, ingyenes programlehetőségek közül tudnak választani a siófoki kikötőbe látogatók. Versenyek, ingyenes koncertek, gyerekprogramok, egészségsziget, valamint a települések különböző produkciói is izgalmas programoknak ígérkeznek szombatra és vasárnapra egyaránt - írja a társaság a hirbalaton.hu-nak küldött közleményében.


Elstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti RegattaElstartolt a 4. Nemzeti Regatta
Elstartolt a 4. Nemzeti Regatta
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az idei rendezvény megnyitására a nagyszínpadon egy ünnepélyes megnyitó keretében került sor. Kollár József a BAHART vezérigazgatója elmondta, hogy az évről-évre egyre sikeresebb nyári szezonnyitó rendezvényen idén 50 település méri össze tudását a vitorlásversenyen és 25 település a sárkányhajó versenyen.

Mindkét nap délutánján és estéjén sztárfellépőket is láthatunk és hallhatunk a nagyszínpadon. A programokról bővebben itt olvashatnak az érdeklődők.

Kaposvár városa idén is képviselteti magát a rendezvényen, vitorlás és sárkányhajós csapat is indul a város színeiben. Kaposvár továbbá a Települési Ízek Versenyén is megméretteti magát, ahol tavaly sikerült egy harmadik helyet bezsebelni grill ételek kategóriában. Idén balatoni halakból és somogyi kolbászból készült nyárs, somogyi kertekben érett bébizöldséges köret és juhtúrós puliszka lesz a kaposváriak versenymenüje. 

Címkék: vitorlásverseny, Nemzeti Regatta, Siófok, kis szines, Kaposvár