Nagy volt az öröm ma délelőtt a kaposvári Berzsenyi Dániel Tagiskolában. Különböző ügyességi, sportolási és játékos tanulási feladatokat szerveztek ugyanis a mai családi napra. Sok kisdiák a szüleit is elhozta a közös programra. A szülők is szívesen fogadták meghívást. Most nem értekezletre, vagy egyéb hivatalos ügyben kellett az isklába menni, hanem a kikapcsolódás miatt.

"Én azt tapasztalom, hogy nagyon sok szülő és gyermek élvezi ezt a napot. Az együttműködés, az összetartozás ez mind, mind jó az iskolának, a közösségnek és örülünk, hogy ezt átélhetjük és részesei lehetünk." - mondta el Varga Tímea, akinek mindhárom gyermeke a Berzsenyibe járt, illetve jelenleg is jár.

berzsenyi családi nap

A mai naphoz kapcsolódva egy rajzversenyt is meghirdettek "Programok a családommal" címmel. Ennek a díjkiosztóját is ma tartották. Az iskola első alkalommal szervezett ilyen családi napot.

"A célunk az, hogy többet tudjunk együtt lenni a gyerekekkel, a szülőkkel is, nem kötött, hanem egy kicsit lazább formában, játékkal, közös élményszerzéssel itt az iskola területén és a parkban is. Mindenképpen arra törekszünk, hogy tudjunk többet beszélgetni, hogy összefogjunk, együttműködjünk és egy kicsit lazább formában közös élményeket szerezzünk." - árulta el a tagintézmény igazgatója, Huszárné Forintos Mónika.

berzsenyi családi nap

A családi napon felavatták az iskola játszóterének első elemét egy csúszdával egybeépített hintát is. Az intézmény reméli, hogy közös összefogással rövidesen újabb eszközökkel bővülnek, amik szintén a kisgyerekek kikapcsolódását szolgálják majd.

Címkék: Berzsenyi, családi nap, játszótér, kis szines