Óriási volt az érdeklődés a már hagyományosnak mondható kaposvári virágvásáron. Egyfelől az olcsó árak, másrészt a nagy választék volt vonzó a vásárlóknak.

- Minden évben ide jövök, kicsit olcsóbb még a piacnál is, nagyon szép és egész őszig elvan az erkélyen, most jön anyák napja és ezért gondoltam, hogy mindent beszerzek itt egy helyen - tette hozzá Molnárné Jutka.

Ilyenkor a balkonnövények, a muskátli vagy a petúnia a legkelendőbb, de sokan visznek haza levendulatövet vagy akár fűszernövényeket.

null

- Akinek kiskertje van, ő a különlegességeket keresi. Vannak balkonparadicsomaink és különleges oltott paprikáink is, amelyek nagy cserépben gyönyörűen eltarthatóak és termeszthetőek tette hozzá - mondta Zádori Mónika, az NHSZ Zöldfok kertészeti elnöke. 

A kedvezményes vásáron Szita Károly a város faültetési és megújítási akciójáról tájékoztatta az érdeklődőket. A polgármester továbbá arra is buzdította a vásárlókat, hogy rakják tele szebbnél szebb virágokkal az udvarukat, erkélyüket, hiszen idén is díjazzák majd a legvirágosabb udvarokat.

Címkék: virágvásár, 2019, kis szines, kaposvár