A többi között a Rét utcai óvoda is megújult tavaly ősszel. A város soha nem látott összeget, 500 millió forintot fordított óvodáira. 19 intézményben végeztek kisebb nagyobb felújítást, eszközbeszerzést.

Az óvónők azt mondják: olyan jelentős változásokon mentek keresztül az intézmények az elmúlt évben, amelyek mind a gyermekek legkorszerűbb fejlesztését teszik lehetővé.

- Az elmúlt időszakban teljes nyílászáró csere történt. Megkezdődött az udvari játékok felújítása. Reméljük, hogy ez folytatódni is fog és úgy gondolom, hogy a tavalyi évben nemcsak a mi óvodánk, hanem nagyon sok óvoda kapott fejlesztési lehetőséget - mondta Torma Tamásné, a Temesvár utcai Tagóvoda intézményvezetője.

null

A szerdai találkozón Kaposvár polgármestere bemutatta a Németh István Program beruházásait és arra kérte a fórum résztvevőit, hogy mondják el ötleteiket, javaslataikat a város további fejlesztéseivel kapcsolatban.

- Beszéljünk arról, hogy milyen is legyen ez a város. Minden ötlet, minden javaslat, minden kritika, minden biztatás hozzájárul ahhoz, hogy megint egy olyan városi programot tudjunk alkotni, amiről elmondhatjuk, hogy közösen csináltuk a kaposváriakkal - tette hozzá Szita Károly.

null

A polgármester ezekben a hetekben 12 különböző tematikus beszélgetésen vesz részt. Június végéig találkozik a többi között a szociális ágazatok és a gazdasági élet szereplőivel is.

Címkék: tematikus beszélgetés, óvónők, beszélgetés, szita károly, kis szines