Nagyon élvezték a jeges programot a résztvevők. Több kerekesszékes rendszeresen részt vesz a Lárifári Alapítvány Gurulj a jégre elnevezésű programján. A Gyöngyfa Napközi Otthon lakói a sebességet élvezik ilyenkor a legjobban.

A közös korcsolyázás nemcsak a sérültek hanem az épek számára is nagy élmény.

null

- Az apukám hívott meg erre a programra eddig nem nagyon szoktam ilyenekre járni. Nagyon megtetszett és örülök hogy eljöhettem. Szerintem nagyon fontos, hogy ilyen programokat szervezzünk, hiszen a résztvevők nagyon örülnek neki és ezt nagyon jó látni - mondta Lebó Kinga.

null

Az ünnepélyes megnyitón kiemelték fontos, hogy épek és sérültek együtt mozogjanak és élményekhez jussanak. Éppen ezért már 6. éve rendezik meg ezt a programot a Kaposvári Jégcsarnokban.

null

- Célunk, mint minden Lárifáris programmal, az élményterápia. Tehát egy olyan feltöltődést tudjunk adni a vendégeinknek, amiből a későbbiekben erőt meríthetnek. Fealadataikat, amik az életükben várnak rájuk, könnyebben meg tudják oldani - foglalta össze a Lárifári Alapítvány elnöke, Hosszú Adrienn.

A jeges programon a szlalomozást és a hokit is kipróbálhatták a résztvevők. Szombaton délelőtt csaknem 100 élvezték a téli sportág örömeit.

null

Címkék: lárifári, jégcsarnok, kis szines, kaposvár