Idén sem feledkezett meg a siófoki kórházban lábadozó gyermekekről a Mikulás, aki ezúttal sem krampuszokkal, hanem szuperhősökkel érkezett a város tűzoltóinak köszönhetően. A somogyi tűzoltólaktanyákban sem a hagyományos „belépőt” választotta.

Kötélen ereszkedett le Flash, Pókember és Superman a siófoki kórház tetejéről, hogy a tűzoltók Mikulásának segítőiként mosolyt csaljanak a beteg gyerekek arcára. A gyermekosztály ablakán át betoppanó nagyszakállú fiatalos mozdulattal ugrott le az ablakpárkányról, majd puttonyából minden apróságnak jutott ajándék.


SiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófokSiófok
Siófok
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Korára tekintettel - a lépcsőzéstől megkímélve - magasból mentő segítségével emelték fel a tűzoltók a kaposvári laktanya harmadik emeleti termének ablakához is a Mikulást. Barcson, Nagyatádon, Marcaliban és Siófokon is ünnepi dalokkal és versekkel örvendeztették meg az idős jótevőt. Évről-évre egyre nagyobb gyereksereg fogadja a Mikulást mindenütt, akiket ezúttal sem engedett el üres kézzel.


KaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvárKaposvár
Kaposvár
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: tűzoltó, mikulás, siófok, kaposvár, kis szines