Első helyezett lett a hajmási Zselicvölgy Szabadidőfarm az Év Szállása versenyen a szakmai zsűri döntése alapján az 1-3 csillagos szállodák között.

A Szallas.hu, a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hatodik alkalommal adta át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait. Az Év Szállása versenyen számos kategóriában díjazták a minőségi szolgáltatást nyújtó szálláshelyeket. A szakmai zsűri értékelése szerint idén az 1-3 csillagos szállodák között első helyet szerzett a Zselicvölgy Szabadidőfarm.

- Nagyon örömteli számunkra az elismerés, a szakmai zsűri kitüntető díja megerősített bennünket abban, hogy az elmúlt négy évben jó úton jártunk. A nyitás óta eltelt időszakban egyre többen keresik fel a szabadidőfarmot és ismerkednek meg a zselici térség látványosságaival. A jövőben is azon dolgozunk, hogy még többen keressenek élményeket e varázslatos tájegységben - hangsúlyozta ifjabb Lóki Géza, a szabadidőfarm ügyvezető igazgatója.

null

A Zselicvölgy Szabadidőfarm tulajdonosai az elmúlt négy évben több lépcsőben számos fejlesztést hajtottak végre a 80 hektáros farm területén. 2014-ben elkészült egy különleges hangulatú rendezvénypince, 8 négyszobás apartmanház, 120 fő befogadóképességű a’ la carte étterem, wellnessház és több szabadtéri sportpálya. 2015-ben modern teniszcsarnokot és bowlingpályát adtak át.

Tavaly egy új beruházás keretében plázst, víziparkot és wakeboard pályát építettek. Az idei évben pedig zselici élelmiszereket forgalmazó élelmiszerboltot nyitottak.

Címkék: zselicvölgy szabadidőfarm, szállás.hu, díj, kis szines