A villamossági gyár egykori dolgozói alapították és töltötték fel tagsággal a nyugdíjas alapszervezetet. Volt idő, amikor 400-an voltak soraikban. Tagjaiknak folyamatosan szervezik a programokat, elfoglaltságokat és, azokat akik betegségük miatt nem tudnak velük lenni felkeresik, színt visznek az életükbe.

- Jelen pillanatban 150 taggal rendelkezünk. Ez már valamivel kevesebb, de sajnos sok beteg nem tud közénk eljönni, otthon fekszik, Velük is tartjuk a kapcsolatot, ők is jelentős létszámot képviselnek. Közösen tartunk összejöveteleket, juniálist, kirándulást szervezünk, különböző előadásokat nézünk - mondta Vitkai Sándorné, Somogy Megyei Vasas Nyugdíjas Alapszervezet elnöke.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Szita Károly polgármester köszöntőjében elmondta, a ma már nyugdíjas szakemberektől sokat kapott szakmailag és emberileg is a felnövekvő nemzedék.

A 25 éves Vasas Nyugdíjas Alapszervezet a város köszönetét és elismerését is megkapta, amit a polgármester nyújtott át a szervezet vezetőjének. A kötelező beszámolók és taggyűlést követően a megjelent mintegy száz szépkorú egy jó ízű beszélgetéssel és vacsorával töltötte el a délutánt.

Címkék: Somogy Megyei Vasas Nyugdíjas Alapszervezet, ülés, kis szines