A második alkalommal megrendezett Gasztrotali célja, hogy minél több somogyi termelő beszállítójává váljon éttermeknek, s az éttermek több helyi alapanyagot használjanak.

Nézzék meg galériánkat az eseményről!


Fotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics István
Fotók: Ivánkovics István
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: gasztrotali, helyi termékek, kaposvári egyetem, kis szines