Öt óvoda több tucat gyermekrajzát rendezték ma tárlattá a kaposvári Új Nemzedék Közösségi Tér kiállítóhelyén, a Noszlopy Gáspár utcában. Az ovisok állatkerti élményeiket rajzolták le, illetve festették meg.

Ők egy, a tavasszal bejelentett új önkormányzati program részeként, térítésmentessen kirándulhattak a pécsi állatkertbe.


Állatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemévelÁllatkerti séták, az ovisok szemével
Állatkerti séták, az ovisok szemével
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A hírt akkor Szita Károly, Kaposvár polgármestere így jelentette be: "Ezzel a programmal tulajdonképpen a város úszás-, illetve korcsolyaoktatási programját egészítjük ki. Ettől az évtől kezdve valamennyi kaposvári óvodás, óvodás ideje alatt legalább egyszer a vendégünk lesz a pécsi állatkertben. Látva az örömet, azt hiszem jó célra fogunk költeni ..."

Címkék: térítésmentes, állatkert, ovis, kirándulás, város, közösség, ingyenes, óvoda, Kaposvár, kis szines