Idén sem csalódtunk a Strand Fesztivál szervezőiben. Amint leszálltunk a Zamárdiban megálló vonatról, már kilométerekre hallhattuk a dübörgést. Közeledve a helyszínhez, egyre izgatottabbak lettünk és alig vártuk már, hogy odaérjünk. A központban állt a fesztiválfalu, ami azt jelentette, hogy hamarosan megérkezünk. Pár perc múlva ez meg is történt és elkezdődött a hosszadalmas sorban állás a türelmetlen fesztiválozókkal. Pár perc várakozás után kiváltottuk a jegyünket és átjutottunk végre a fesztivál kapuin.

Első körben felfedeztük és bejártuk a helyet, majd kártyára cseréltük készpénzünket, mivel a területen csak az a fizetési mód volt elfogadott. Szemétszedés esetén pedig 500 forint jutalom járt!

Egy hatalmas hot-dog után lassan elindulhattunk a koncertünkre, amit régóta vártunk. Az Esti Kornél zenekar fél tízkor kezdett, mi pedig a legelső sorban ugrálhattunk.

Éjféltől kezdődtek a discok és ismert DJ-k dobták fel az éjszakát egészen reggel hatig. Közben különböző programok várták a fiatalokat, mint példaul retró buli, detox jóga és fényfestés. A helyszínt a napijegyesek reggel nyolckor hagyták el, a bérletes vendégek pedig visszavonultak sátraikba, vagy szállásaikra, hogy felkészüljenek, rápihenjenek a következő estére.

Fáradtan, de élményekkel és örömmel telve hagytuk el a helyszínt. Jövőre találkozunk ugyanott!

Kép és szöveg: Hirt Dorina

Címkék: Strand, Zamárdi, fesztivál, Balaton, kis szines