Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott a mai napon ünnepélyes keretek között adta át a kormányablak ügyintézői képzést elvégezett Barcsi-, és Kaposvári Járási Hivatal munkatársainak az okleveleket a Somogy Megyei Kormányhivatal Címertermében.

A kormánymegbízott köszöntőjében hangsúlyozta az ügyintézői tevékenység fontosságát, annak kiemelt területeit és az ügyfelekkel történő szakmai, segítő és megértő jellegű kapcsolattartás fontosságát. Az elvégzett képzés során olyan ismeretekre tettek szert a munkatársak, amelyekkel egyes élethelyzetekben gyakorlatiasabban tudnak reagálni. Jelenleg ők rendelkeznek a legfrissebb tudásanyaggal a közigazgatás ezen területén. Gratulált a képzés elvégzéséhez és további sikert kívánt munkájukhoz.

Kormányablak ügyintézői vizsgáról szóló bizonyítványt vehetett át Farkas Gábor és Tálosi Mónika a Barcsi Járási Hivatal munkatársa, valamint Balatincz Barbara, Feith Veronika, Horváthné Kripta Judit, Kardos Éva, Németh Mária, Szentesiné Csonti Anita a Kaposvári Járási Hivatal munkatársai.

Címkék: ügyintéző, kormányablak, oklevél, kormányhivatal, kis szines