Igazi nyári idő volt az elmúlt napokban, így nem is csoda, hogy az igali fürdő strand része kinyitott a hosszú hétvégére. A négy napos hétvégén sok család kereste fel az intézményt. Sokan napoztak vagy éppen a vízben hűsöltek. A strandolók azt mondták: örültek, hogy végre kihasználhatták az igazi nyári időt. "Nagyon jó idő van, szenzációs. Jó a strand is. Jó a víz. Jók a medencék. Jól érezzük magunkat." - számolt be Bondor Andrea.

Az igali fürdő a strand szezon nyitása alkalmából egy retro fesztivállal is készült. "A hosszú hétvégére való tekintettel most a családi medencéinket megnyitottuk. Az úszót sajnos nem tudtuk megnyitni, mert felújítjuk. Remélhetősleg az egész strand a pünkösdi hétvégére már sok szeretettel várja a vendégeket." - mondta el kérdésünkre az Igali Fürdő ügyvezetője, Pozsár Mónika.

strand

A csisztai fürdő is kitárta kapuit a négy napos ünnep alatt. Minden medencét beüzemeltek a jó időben. A létesítményeben az elmúlt években jelentős fejlesztések valósultak meg. Fedett medencét alakítottak ki, valamint öltözőkkel szaunát is építettek, csaknem 140 millió forintból. A jövőben azonban tovább szeretnék bővíteni a szolgálatások körét, hogy még családbarátabbá tegyék a létesítményt.

A Kaposvári Virágfürdő is készülődik a szezonra. A kinti termálmedencét újraburkolják, a csúszda gépházát felújítják és karbantartják a kutakat is. A tervek szerint a Virágfürdő strandrészlege június 8-tól fogadja a vendégeket.

Címkék: Igal, strand, somogy, Kaposvár, kis szines