Nyolc évvel ezelőtt alakult meg az EXIT Cirkusz társulata. Hitvallásuk, hogy színvonalas műsorokat mutassanak be Magyarországon és mindig megújulva, új látványokkal szórakoztassák a közönséget. A társulat a 2018-as évadban "Kész Cirkusz" elnevezésű vadonatúj, nemzetközi műsorral várja a nagyérdeműt.

exit

Az új műsorban fiatal, tehetséges, dinamikus artistaművészek mutatkoznak be: lábzsonglőr, egykerekű bicikli akrobaták, egyensúlyozás a guruló hengereken és focilabda zsonglőr várja a látogatókat. A vidámságról, humorról, a tehetséges, Johnny bohóc gondoskodik. Lesz még papagáj show és egyedülálló, különleges, okos és vicces lovas produkció is. Továbbá a Monte Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál 5. NEW GENERATION Fesztiválján Bronz Díj nyertes ugródeszka akrobatákat is láthatják a porondon. A sztárvendég Rafaela Honden és a ” hófehér farkasai ”.

Az EXIT Cirkusz jóvoltából 6 darab páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek internetes játékunkban. A játékot ide kattintva érheti el.

Címkék: Exit, produkció, előadás, cirkusz, játék, kis szines