A már másodjára meghirdetett tender célja, olyan, Kaposvárhoz kötődő, tehetséges fiatalok felkutatása, akik felkészültségükkel, kreativitásukkal, innovatív elképzeléseikkel és megvalósítható ötleteikkel hozzájárulhatnak Kaposvár gyarapodásához, fejlődéséhez, versenyképességének javításához, a vonzó társadalmi környezet megújításához. 

Legutóbb Keresztes Bálint „Rippl-Rónai festményei belülről” című, a festő műveit virtuális térbe helyező munkája győzedelmeskedett, munkáját a hetekben helyezik üzembe a Rippl-Rónai Látogatóközpontban, ahol a tervek szerint május végétől várja majd az érdeklődőket.

Sághegyi Adél Laura utcabútoraival a második helyen végzett. A hölgy külföldön is számos elismerést bezsebelő projektjében tervezett modulalapú, mozgó utcabútorokat várhatóan május elejéig telepítik a Városligetbe.

A harmadik helyezettnek járó elismerést a történelmi Kaposvárt bemutató mobilapplikációjával Erdei Bálint nyerte el. Az önkormányzat az ő ötletét is meg tervezi valósítani a közeljövőben.

null

A kiíró ezúttal is olyan innovatív módszerek és megvalósítható ötletek benyújtását várja, amelyek hozzájárulnak Kaposvár környezettudatos, energiahatékony és intelligens szolgáltatásokat nyújtó városstratégiai célkitűzésének teljesítéséhez (településfejlesztési koncepció), illetve turisztikai potenciáljának erősítéséhez (városmárkázási stratégia).

Az önkormányzat célja, hogy a pályázók által kidolgozott javaslatok megvalósításával Kaposvár munkavállalói és valamennyi lakosa számára élhetőbb, a vendégek, illetve a befektetők számára vonzóbb várossá váljon.

További részleteket a város honlapján találnak.

A polgármesteri hivatal munkatársai péntek délig digitálisan a polgarmesteridij(kukac)kaposvar.hu e-mail-címre, vagy papír alapon a 7400 Kaposvár, Kossuth tér 1. címre, „Polgármesteri Díj” jeligére várják a kreatív koncepciókat.

Címkék: polgármesteri-díj, jelentkezés, határidő, kaposvár, kis szines