Ünnepélyes keretek között, katonai tiszteletadással vonták fel ma nemzeti lobogónkat a Kossuth téren március 15.-e alkalmából.

A rendezvényen több óvodás csoport is részt vett, akik saját készítésű zászlókat helyzetek el a Kossuth szobornál, a Gárdonyis fiatalok pedig egy villámcsődülettel készültek.


Fotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics IstvánFotó: Ivánkovics István
Fotó: Ivánkovics István
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A megemlékezések természetesen holnap is folytatódnak. Március 15-én negyed 11-kor a Széchenyi téren, fél 11-kor a Petőfi téren lesz koszorúzás és megemlékezés. 11 órakor kezdődik Kaposvár főterén a központi ünnepség, ahol Szita Károly polgármester mond ünnepi beszédet.

A Kossuth téri rendezvényt a Kapos Televízió élőben közvetíti. A március 15-i programokban közreműködik a helyőrségi zenekar, a somogy táncegyüttes, a somogy zenekar, a vikár béla vegyes kar, a kaposvári egyetem színészhallgatói és a Z generáció. 

KaposPont

Ünnepeljünk együtt március 15-én!

Címkék: zászlófelvonás, március 15., kaposvár, kis szines