Családi programokkal várják a Cseri városrész lakóit szombaton. A Gárdonyi Géza Általános Iskolában többek között vetélkedők és egészségügyi tanácsadások is várnak az érdeklődőkre.

„Létezhet zenekar primhegedű nélkül, fúvósok nélkül, rézfúvósok, üstdob nélkül, de nem létezhet zenekar nagybőgő nélkül” – ezt mondja egyetlen társáról hősünk, a mindenben középszerű nagybőgős. Egyetlen dolgot űz mesterien: az öncsalást - írja a Nagybőgő című tragikomédiáról a Csiky Gergely Színház honlapja.

Patrick Süskind darabját szombaton 19 órakor mutatják be az Együd Árpád Kulturális Központban.

A Roxinház által szervezett, színházi legendákat bemutató beszélgetéssorozat vendégei ezúttal Pogány Judit és Lukáts Andor lesznek. Bővebb információért kattintson ide.

Szombaton 20 órától a kaposvári Jégcsarnok is csatlakozik a "Jégpályák éjszakája" elnevezésű kezdeményezéshez. Részletekért kattintson ide!

Vasárnapig nézhetik meg az érdeklődők Kaposváron a Seuso-kincset. A kiállítás már túl van a 15 ezer látogatón!

Hajrá-Hajrá-Kaposvár!

Természetesen élcsapataink sem lazsálnak ezen a hétvégén. A sort a Kaposvári Vízilabda Klub együttese kezdi. Berta József tanítványai a Vasast fogadják a Virágfürdőben szombaton 16 órától!

Kaposvári Vízilabda Klub

Meccsbeharangozó videó OB I. csapatunk 2 játékosával a 2018. január 20.-i Kaposvár - Vasas vízilabdamérkőzés előtt. Aki kérdez: Nemes Balázs. Aki válaszol: Varga Zsolt. (Kamerawoman: Ács Krisztina)

Szintén szombaton meccselnek a kosarasok a MAFC csapatával. A labdát 18 órakor dobják fel a Városi Sportcsarnokban.

Vasárnap a Fino Kaposvár röplabdacsapatának szurkolhatnak a sportbarátok. A rekordbajnok a Szolnoki Röplabda Akadémia ellen lép pályára vasárnap 17 órától!

Címkék: programajánló, hétvége, kaposvár, kis szines