2017-ben megannyi érdekes, látványos vagy éppen meghökkentő történettel szolgálhattunk olvasóinknak. Most megmutatjuk, hogy melyek voltak az év legolvasottabb cikkei és legnézettebb videói.

Egy szerencsétlenül járt korcsolyázó történetével indult az év, aki alatt beszakadt a Deseda jege, de egy elítélt pont arra járt és kimentette.

Idén első ízben rendezték meg a Balaton Átcsúszást, mivel a tartós hideg miatt olyan vastag jég képződött a magyar tengeren, hogy simán elbírt több ezer embert. Az eseményről készül drónvideó nagy sikert aratott olvasóink körében.

Óriáskonvojjal emlékeztek elhunyt bajtásukra a mentőszolgálat munkatársai februárban.

mentő konvoj

Több bűnügyi hírt is nagy érdeklődéssel figyelt az olvasóközönség. Volt Kaposváron autós üldözés, egy bravúros mentőakció, illetve egy életveszélyes előzés a 67-es úton, melyet egy fedélzeti kamera rögzített.

A KaposPont közönségszavazásai is nagyot mentek idén. Több ezer szavazat érkezett tablóversenyükre és a Látványsport-fesztivál közönségdíjára is.

Balatonszéplakon a feje tetejére állt a világ. A nem mindennapi látványra sokan voltak kíváncsiak élőben és oldalunkon is.

balatonszéplak ház fejtető

Egy szép nyári napon alaposan elázott Kaposvár. Egész napos tudósításunkban rengeteg fotót, videót és információt tettünk közzé.

Rejtélyekből se volt hiány idén. A BuzzFeed nevű amerikai portálon tűnt fel egy horrorfilmekbe illő fényképekről készített összeállításban egy 1943-as kaposfüredi fotó, amin egy hátborzongató alak látszik a háttérben. Továbbá egy repülős üldözéshez hasonló jelenetet is megörökítettek idén a város felett.

Augusztusban szaharai eredetű homok érte el Somogy megyét. Időjósunk elemzése sokakat foglalkoztatott.

Horrorfilmbe illő jelenetek játszódtak le Kaposvár utcáin, amikor a Magyar Vöröskereszt által rendezett elsősegélynyújtó versenyen a megoldandó feladatok annyira látványosra sikeredtek, hogy magunk se hittünk a szemünknek.

elsősegélynyújtó verseny

A számtalan történet között volt idén a hatalmas, 3,2 kilós pöfeteg is, amit Somogysárdon találtak, de megválasztották idén is a Kaposvár Szépét, és a város egy egyedülálló okoszebrát is átadott a Honvéd utcában.

A legnagyobb sztori viszont kétség kívül az volt, hogy 2017-ben a kaposvári lett Európa legszebb főtere az Entente Florale versenyén.

Címkék: best of 2017, cikkek, videók, legolvasottabb, Kapospont, legjobb, kis szines