Szombaton reggel 8 órától Hurkafesztiválnak ad otthont a Kaposvári Nagypiac, melynek érdekessége, hogy a Helyi Termék Nap mellett ezúttal is meg lehet majd kóstolni a Kaposvári Nagyik házi süteményeit! A részletekért kattintson ide!

Jó kis összecsapásnak ígérkezik a Kaposvári Vízilabda Klub és a BVSC meccse. Dobos Dávid a KVK játékosa egy igazi ki-ki mérkőzésre számít a vendégek ellen. Kezdés szombaton 16 órakor!

Kaposváron koncertezik szombat este a Paddy and the Rats nevű ír punk rock zenekar. A miskolci együttes visszatérő vendégnek számít a somogyi megyeszékhelyen, és valószínűleg most sem kell majd csalódniuk a rajongóiknak.

Idén is lesz Mikulás Futás Kaposváron! A jelmezes futókat is szívesen látják a szervezők vasárnap a Városligetben. Lesz zsíros kenyér, mézeskalács, de a jó hangulat is garantált.

Regisztrálni a futonagykovetkaposvar(kukac)gmail.com email címen lehet!

Természetesen az adventi programok is folytatódnak a Kossuth téren. Szombaton a Maniac Brass Band, a Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola Kamarakórusa valamint a Roppantós Táncegyüttes is fellép majd, míg vasárnap a Füred Rock Szín Kör adventi összeállítása mellett a Vikár Béla Vegyeskar előadását is meghallgathatja a nagyérdemű.

A második gyertya meggyújtása után az elhunyt gyermekekről is megemlékeznek a Csillagtestvérek éjszakáján.

Az adventi programokat ide kattintva érheti el!

Címkék: programajánló, hétvége, kaposvár, kis szines