Az első önkormányzati információs táblát ma helyezték ki az egyik Honvéd utcai lépcsőházban. A társasház kezelője szerint szükség volt erre az új felületre.

- Mindenképpen hasznosnak tartjuk, mert rengeteg problémával keresnek meg bennünket a lakások tulajdonosai. Mi a házon belüli, műszaki, jogi és pénzügyi problémákban tudjuk őket segíteni, de a házon kívüli, illetve a szűkebb pátriárkájukban a polgármesteri hivatal segítségére számíthatnak - tette hozzá Sashalmi Zoltán, a SasInvest Kft. ügyvezetője.

null

Kaposvár polgármestere, Szita Károly az első tábla kihelyezésénél azt mondta: a városlakók kérését teljesítették azzal, hogy elérhetővé tették a közérdekű információkat.

A táblán a többi között az orvosi és a fogorvosi ügyelet, valamint a polgármesteri hivatal, a kormányablak és számos aktuális információ helyet kap. Sőt a polgármester és az adott körzet képviselőjének fogadóórájának időpontja is rajta van.

null

- Abban a körzetben ahol most állunk közel 5 ezer ember él. Tulajdonképpen lehetetlen ennyi embert megtalálni a megfelelő csatornán, hiába vagyunk jelen az interneten, hiába vagyunk jelen az offline csatornákon, hiába tartunk fogadóórákat, mindanyian. Nagy szükség volt egy olyan felületre ami szembe jön az emberekkel a mindennapjaik során - mondta Pintér Rómeó, önkormányzati képviselő.

null

A Városgondnokság a közös képviselők segítségével, a héten 700 lépcsőházba helyezi ki a sárga táblákat.

Fotó: Szita Károly Facebook-oldala

Címkék: tábla, információ, társasház, kis szines, kaposvár