A Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégium diákjai ecsetet ragadtak, hogy kifessék a sarkon árválkodó palánkokat.

Király Mariann, szakoktatótól megtudtuk, a terveket Czár Vivien, 10. osztályos tanuló készítette, de az iskolta tanulói emellett több pályázatot is benyújtottak az önkormányzat felhívására.


Fotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics IstvánFotók: Ivánkovics István
Fotók: Ivánkovics István
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

- Hétfőn kezdtük a háttérrel, ma már a pipacsokon volt a sor és szerintem nagyon jól sikerült - tette hozzá a 17 esztendős Gerzsenyi Regina.

Kaposvár város kulturális referense örömét fejezte ki, hogy a somogyi megyeszékhelyen egyre nagyobb teret kapnak a fiatalok kreatív elképzelései. Jágerné Katona Zsuzsanna azt is elmondta: a tervek szerint lesz folytatása a kezdeményezésnek. 

Szépülnek a palánkok #zichy #kaposvár #festegetés #painting #széplesz @zichy_iparmuveszeti_suli

9 Likes, 1 Comments - KaposPont (@kapospont) on Instagram: "Szépülnek a palánkok #zichy #kaposvár #festegetés #painting #széplesz @zichy_iparmuveszeti_suli"

Címkék: pipacs, palánk, zichy mihály iparművészeti szakgimnázium, festés, kaposvár, kis szines