Kamionnal ütközött egy személyvonat júliusban. A tragédiáról közzétett rendőrségi felvételt szerkesztőségünk osztotta meg (talán) legelőször az országban. Ezt a videót több mint 117 ezren látták.

Ezrek követték napi/heti rendszerességgel a katasztrófavédők mindennapos küzdelmeit és tömegek nézték meg a kilakoltatási hullám elindulásáról, illetve egy kettős halállal végződő családi drámáról készített videós tudósításunkat is.

Rengetegen voltak kíváncsiak közönségszavazásainkra is. A teljesség igénye nélkül például arra, amelyben időjárásjelentőt kerestünk, vagy a szokásos tablóversenyünkre, illetve a Jézus Szíve Plébánia betlehemkészítő vetélkedőjére is.

Nagyot mentek a katonai toborzással, az égből hulló homokkal és a fél megyét érintő gázszünettel kapcsolatos információk is.

Sokakat érdekelt egy balesetben eltűnt két labrador sorsa, a pusztaszemesi óriáskráter ügye, valamint egy ifjú balatoni természetfotós sikere is.

Januárban volt 90 éves a meseírás koronázatlan királynője, köszöntését, akárcsak a fővárosba költöző Fábry atya búcsúztatóját és a motoros mikulások felvonulását szintén szép számú közönség követte a KaposPonton.

A foci EB-vel járó euforikus hangulatot Kaposváron is megörökítettük, mint ahogyan stábunk ott volt akkor is, amikor egy kacsacsaládot mentettek az állatvédők az egyik kaposvári szökőkútból. Nem haboztunk akkor sem, amikor egy áprilisi hajnalon a Desedára siettünk, hogy lencsevégre kapjunk néhány kapitális potykát.

TARTSANAK  VELÜNK 2017-BEN IS !!!

Címkék: tudósítás, néző, cikk, látogató, KaposPont, olvasó, kis szines