A természet közelségét, a helyi alapanyagok felhasználását és a nem mindennapi étkeket is figyelembe véve kapta meg a Rozmaring-díjat a Bőszénfai Vadaspark Zselicvad Étterme.

A Magyar Turisztikai Ügynökség elismerését minden évben, régiónként egyetlen étteremnek ítélik oda.

A felszolgált étkek legfontosabb alapanyaga a prémium minőségű, helyben nevelt szarvas húsa: kívánság szerint, a saját vadfeldolgozó üzem ennek megfelelően készíti elő a húst.

Helyben készül ételek, lekvárok: a „zselici varázslat” része, az első fogástól az utolsóig háziasan egyedi ételek kerülnek a tányérra.

A csipkelekvárt a környéken szedett bogyókból, a konyhán készítik. Felhasználják a Zselicben gyűjthető gombákat, tavasszal a medvehagymát.

Címkék: rozmaring díj, zselicvad étterem, 2016, kis szines