Régi emlékek, kalandos repülések is szóba kerültek az egykori laktanya múzeumában szombaton. Napjainkban már csak kiállított tárgyak emlékeztetnek azokra az időkre, amikor még aktív magyar katonai repülés volt Taszáron.

Rengeteg MIG és Szuhoj fordult meg itt az évtizedek alatt, amiket több ezer ember szolgált ki. Volt időszak, amikor szinte éjjel-nappal a hajtóművek zajtól volt hangos a környék.

Az immáron hagyományos novemberi találkozóra azonban nemcsak régi kollégák érkeznek, a taszári reptér ugyanis legenda a ma aktív vadászpilóták számára is.


Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron Repüléstörténeti kiállítás Taszáron
Repüléstörténeti kiállítás Taszáron
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Taszár, légibázis, repülőtér, katona, kis szines