2020.07.06 - Hétfő
Csaba

Óriási üstökben főzték a halászlevet 2016. Október 10. - Hétfő 18:24 | Címkék: SIófok, gasztronómia, hal, kis szines

Siófokon maratoni rendezvényen népszerűsítették a magyar halgasztronómiát. Volt ott minden, mi szem, szájnak ingere.

A halas ételeket és a halfogyasztást is népszerűsítették a hétvégén a siófoki halnapokon. A 3 napos fesztiválon óriási üstökben főzték a halászlevet, és akár a halburgert, valamint a halas rízstésztát is meg lehetett kóstolni.

Vissza az előző oldalra

Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
A böngészés folytatásával jóváhagyja a sütik használatát. Bővebb információ

Bezárás