Az ehhez kapcsolódó játék nyerteseit kisorsolták: tabletet, iPadet, családi belépőket és bérletet kapnak a szerencsések. Március végétől intézhetik ügyeiket otthonukból, könnyebben és gyorsabban a kaposváriak: a három helyi közszolgáltató cég akkor indította közös elektronikus ügyfélszolgálatát.

A Kapos Holding Zrt. közszolgáltatást végző társaságaival kapcsolatos ügyeinket intézhetjük az E-ügyfélszolgálaton keresztül sorban állás nélkül, időt megtakarítva, kényelmesebben: ez a víz- és csatornaszolgáltatást ellátó KAVÍZ Kft., a hulladékszállításért felelős DDHN Kft. és a távfűtést végző Vagyonkezelő Zrt. A három vállalatnak összesen több mint 84 ezer ügyfele van.

Az E-ügyfélszolgálat segítségével a felhasználók egyebek között megtekinthetik és befizethetik számláikat, számlamásolatot kérhetnek, bejelenthetik mérőórájuk állását vagy egy meghibásodást, időpontot foglalhatnak személyes ügyintézéshez, formanyomtatványokat tölthetnek le. A felületre természetesen továbbra is be lehet jelentkezni.

A felhasználók a www.kaposholding.hu oldalon tudnak regisztrálni: ehhez szükség van a számlájukon található felhasználó azonosító számra, valamint egy 90 napnál nem régebbi, vagy a legutóbbi számlájuk számára. 

Amennyiben valaki nem a saját nevében kíván eljárni, akkor egy aláírt meghatalmazásra is. A felhasználók a jelszavukat tartalmazó válaszlevelet követően máris beléphetnek a felületre, és könnyedén intézhetik ügyeiket. Akik május végéig regisztráltak, majd a Díjneten keresztül elektronikus számlázást kértek, részt vehettek egy nyereményakcióban is. Ennek sorsolását tartották tegnap.

A szerencséseket értesítik, és átvehetik a nyereményeiket a Kapos Holding Zrt. személyes ügyfélszolgálatán (Kaposvár, Áchim A. u. 2.). A fődíj egy Samsung Galaxy tablet, gazdára talál még egy Lenovo ideaPad, egy nyári komplex családi jegy a Virágfürdőbe, egy családi belépő a Zselici Csillagparkba, 6 db. belépő a Virágfürdő éjszakai Holdfény partijára és egy havi összvonalas helyi buszbérlet.

Címkék: e-ügyfélszolgálat, kapos holding, kis szines