A Virtuózok népszerű tehetségkutató új évadjának fiatal nyertesei már idén ősszel felejthetetlen élményt ígérnek. Bemutatkoznak a Fischer Annie ösztöndíjasok ifjú tehetségei is, akik szólóban és együtt is játszanak.  De ebben az évadban itt lesz Miklósa Erika is, aki Mozart Varázsfuvolájának Éj királynőjeként a világ összes jelentős színpadán fellépett, Londontól Párizsig, Münchentől New Yorkig. A Kossuth és Liszt díjas koloratúrszoprán operaénekes nő, különleges hangjával meghódította a világot. Kaposváron a Liszt Ferenc Kamarazenekar lesz a művésznő partnere, akik közel fél évszázados működésük során nemzetközi hírnévre tettek szert. 

Az Alba Régia Szimfonikus Zenekar az ország legrégebbi zenei együttesei közé tartozik és fennállása óta Székesfehérvár zenei életének meghatározója. Az együttest ezen az estén Kovács János az MR Szimfonikusok vezető karmestere dirigálja. Szentpáli Roland a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tubaművésze, különleges fúvós hangszereken adja elő saját művét.

Végül, de nem utolsó sorban „a kamarazenekarok Rolls-Royce-ai” (Los Angeles Times), a Budapesti Vonósok lépnek fel a kaposvári Vikár Béla Vegyeskarral és szólistáival, akik Schubert legszebb miséjével készülnek az ünnepi hangulat megteremtéséhez. 

Amennyiben 2016. május 31-ig meghosszabbítja helyre szóló bérletét, jegyet adunk ajándékba az OrgonaPont (www.orgonapont.hu) egy hangversenyére valamint a bérletvásárlóink között kisorsolunk egy felejthetetlen pécsi hétvégét szállással két fő részére a Zsolnay Fényfesztivál idejére (2016. július 1–3), továbbá két főre szóló Örökség jegyet, mellyel Pécs világörökségi helyszíneit és a Zsolnay Kulturális Negyed kiállításait tekinthetik meg. A sorsolás időpontja: 2016. június 1.

Bérletárak az öt előadásra: 11 900 Ft / 10 900 Ft / 7900 Ft

Jegyár: 2900 Ft

Jegyár Miklósa Erika és a Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenyére: 4500 Ft

A Filharmónia felnőtt sorozatainak bérlettulajdonosai saját bérletük felmutatásával 20% kedvezményre jogosultak a Filharmónia minden további felnőtt programjára az ország egész területén hangversenyenként egy jegy erejéig. 

Helyreszóló bérlethosszabbítás 2016. augusztus 1-ig kizárólag a Szivárvány Kultúrpalotában.

Jegy- és bérletvásárlás a Szivárvány Kultúrpalota pénztárában (Kaposvár, Noszlopy G. u. 5–7., nyitva tartás: hétfőtől péntekig 11.00–19.00), valamint a Tourinform Irodában (Kaposvár, Fő u. 8., nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9.00–17.00, szombaton 9.00–14.00), a Ticket Express jegyirodáiban és a www.jegymester.hu oldalon.

Címkék: szivárvány bérlet, filharmónia, kis szines, kaposvár