A Szerencsejáték Zrt. nevű oldalra egymás után kerültek fel az elmúlt napokban a különböző telefonok és tabletek képei, melyeket a megosztók között dobtak volna szét az oldal tulajdonosai.

Ez azonban most is távol állt a valóságtól. Olyannyira, hogy az igazi Szerencsejáték Zrt. ki is adott egy közleményt az ügyben, valamint a saját Facebook oldalukra is kiírták, hogy senki se dőljön be az átverésnek.

Visszaélés a Szerencsejáték Zrt. nevében!

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett, hogy a közösségi médiában ismeretlen szervezők a Szerencsejáték Zrt. nevét felhasználva nyereményjátékokat szerveznek.

Tájékoztatjuk Facebook felhasználóinkat és minden játékosunkat, hogy az időközben a Facebook által letiltott oldal tevékenysége jogellenes volt, mellyel több jogszabálysértést is elkövettek. A Szerencsejáték Zrt. nem szervez ilyen jellegű nyereményjátékokat, és egyúttal elhatárolódik az említett oldalon megjelentektől, továbbá nem javasolja semmilyen személyes adat megadását  jogszabályba ütköző tevékenységet folytató Facebook oldalaknak.

null

Szerencsére azóta valamelyest javult a helyzet, hiszen törölték az átverős oldalt, de a hírek szerint már egy újabb verzióval próbálkoztak a csalók. 

null

Címkék: iphone, szerencsejáték, átverés, facebook, kis szines