A siófoki vízmérce napok óta 130 centiméter körüli értékeket mutat, annak ellenére, hogy a Sió-zsilipen folyamatos a leeresztés.

A Balaton, illetve maga a tó vízgyűjtő területe ugyanakkor februárban az átlagos csapadékmennyiség két- háromszorosát volt kénytelen befogadni. 


a fotók Balatonfenyvesen, Balatonlellén, illetve Fonyódnál készültek. A 3. és 4. felvétel MTI fotó, Varga György munkája, a többit stábunk küldte.a fotók Balatonfenyvesen, Balatonlellén, illetve Fonyódnál készültek. A 3. és 4. felvétel MTI fotó, Varga György munkája, a többit stábunk küldte.a fotók Balatonfenyvesen, Balatonlellén, illetve Fonyódnál készültek. A 3. és 4. felvétel MTI fotó, Varga György munkája, a többit stábunk küldte.a fotók Balatonfenyvesen, Balatonlellén, illetve Fonyódnál készültek. A 3. és 4. felvétel MTI fotó, Varga György munkája, a többit stábunk küldte.a fotók Balatonfenyvesen, Balatonlellén, illetve Fonyódnál készültek. A 3. és 4. felvétel MTI fotó, Varga György munkája, a többit stábunk küldte.a fotók Balatonfenyvesen, Balatonlellén, illetve Fonyódnál készültek. A 3. és 4. felvétel MTI fotó, Varga György munkája, a többit stábunk küldte.
a fotók Balatonfenyvesen, Balatonlellén, illetve Fonyódnál készültek. A 3. és 4. felvétel MTI fotó, Varga György munkája, a többit stábunk küldte.
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: kiönt, vízállás, zsilip, nyaraló, Balaton, víz, kis szines