Lágy esőben, tömör ködben, holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot. B.Ú.É.K.!

- - -

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, sok-sok jót az új esztendőbe!

- - -

Végy álarcot, tarka-barkát, húzzad meg a malac farkát. Kívánok minden jót, szépet, szerencsés Boldog Új Évet!

- - -

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!

- - -

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

- - -

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!

- - -

2014-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

- - -

Igaz, hogy még nincs itt az év vége, de én lehet, hogy négykézláb érek a végére. Ezért hát, míg stabilan állok, Boldog új évet kívánok!

- - -

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.Ú.É.K.!

- - -

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád, s maradjanak nálad! B.Ú.É.K.

- - -

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év, már csak néhány óra, ne gondolj most másra, csak a szépre, jóra. Boldog Új Évet!

- - -

Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog Új Évet Kívánok!

- - -

Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

- - -

Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten, de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!

- - -

Hóesésben, langy esőben, hideg ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

- - -

A szerencse banknál a 2013-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

- - -

Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

- - -

A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki, ameddig lehet! Boldog Újévet!

---

Hideg téli estén hó fedi a tájat, ilyenkor a vörösbör hizlalja a májat
finom malacka lapul a bendöbe, kívánok sok minden jót az új esztendőben!

---

Utolsó napján ennek az évnek, ekkor leszek Én nagyon részeg!
Ezért írok előre, találkozzunk jövőre! BUÉK!!!

---

Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr.
Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények,  legyen ma szép napod, s utána
Boldog Új Évet kivánok!

---

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 elött ne kerülj az ágyba!
Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK NÉKED!

Címkék: B.ú.é.k., sms, újév, szilveszter, kis szines