Az újév első hónapjában leginkább az foglalkoztatta a kaposváriakat, hogy kell-e fizetni az elkerülő út használatáért. Végül kiderült, hogy ezentúl is ingyen lehet döngetni az útszakaszon. Másik kattintékonyabb területünk webkameránk környéke volt, amit főként szilveszter estéjén klikkeltek szét olvasóink.

Februárban aztán beköszöntött az igazi tél. A havazásról szóló közvetítésünket több mint 17 ezren nézték meg, amiből minden lényeges infót megtudhattak a környékbeliek.

Mondhatni földindulással indult a tavasz. Pamuknál egy 15 méter mély kráter keletkezett az évek alatt, amit természetesen mi is szemügyre vettünk.

A március másik sokakat érdeklő eseménye volt, hogy a hónap közepétől beköszöntött a vasárnapi boltzár. Mi egy térképpel próbáltunk olvasóinkon segíteni, hogy mindenki hozzá juthasson a kedvenc felvágottjához.

Áprilisban egy értelmetlen tragédia rázta meg Kaposvárt és az országot. Az egyik dohányboltban halálra késelték az ott dolgozó eladónőt, mindössze 22 ezer forintért. 

Májusban mondhatni hoztuk a kötelezőt: tablóversenyünk idén hatalmas sikert aratott, míg a második legnézettebb hírnek a somogybabodi off road fesztiválról készült beszámolónk bizonyult. Ezek azok az események, amelyek már évek óta nagy figyelmet kapnak olvasóinktól.

Természetesen a Fino-fiúk bajnoki címére is sokan voltak kíváncsiak. Bagicsék a Kecskemétet verve szerezték vissza az aranyat májusban.

Ahogy beköszöntött a nyár, egyre felkapottabbak lettek a balatoni témák. Júniusban mindenki a siófoki óriáskerékre akart felülni, miután meglátták a KaposPonton a monstrumról készült fotót.

Július első napjaiban egy 67 kilós harcsa keltette fel olvasóink érdeklődését, valamint Szalinay Tibor előrejelzései, hiszen mindenki azt várta, hogy mikor enyhül egy kicsit a kánikula.

Ezek mellett egy tragikus balesetről is be kellett számolnunk: Sántos és Szentbalázs között négy vesztették életüket, amikor összeütközött két autó a 66-os úton.

Augusztusban nagyot ment egy olvasói videó, amin a kaposvári kórház előtt balhézott össze két igencsak hangos társaság.

A hónap vége felé a labdarúgó bajnokságok is elrajtoltak a megyében. Sokakat érdekelt az újjá alakult Rákóczi első mérkőzése is, melyre mi is ellátogattunk.

A szeptemberünk másról sem szólt mint a migránsokról. A hónap közepén Somogyban is feltűntek az első csoportok és mi is többször ellátogattunk Zákányba, hogy első kézből tudósítsunk az ott látott dolgokról.

Októberre egy kedves kis történet jutott: egy veszélyeztetett terhes nőnél az M7-es autópályán indult meg a szülés. A rendőrök rögtön a segítségére siettek és meg sem álltak vele a marcali kórházig. Ez a sztori csaknem 900 lájkot érdemelt olvasóinktól.

November első napján időjósunk ledobta a hírbombát: akkor azt saccolta, hogy idén is enyhe tél vár ránk. Nos, eddig úgy fest, hogy bejöttek a számításai. Emellett ellátogattunk a Kaposvár Szépe verseny előválogatójára is, amelyről nem maradhatott el a jól bevált videó sem.

És el is érkezett az év utolsó hónapja. December, és az egész év legnézettebb cikke a somogysárdi árvákról szóló tudósításunk volt. Külön öröm volt számunkra, hogy riportunkat követően szinte az egész ország megmozdult, hogy valahogy segítsenek a fiatalokon. 

A hónap elején ismét élőben közvetítettük a Látványsport-fesztivált, amelyre idén is nagyon sokan voltak kíváncsiak. Épp úgy mint a közönségszavazásunkra.

Ezek voltak tehát 2015 legolvasottabb cikkei a KaposPonton. Ezúton szeretnénk megköszönni egész éves figyelmüket és természetesen jövőre is számítunk önökre!

Addig is BÚÉK mindenkinek!

- a Kapos.hu szerkesztősége -

Címkék: best of 2015, cikkek, legnézettebb, kapospont, kis szines