Nem mindennap láthat az ember felnőtt férfiakat pancsolni a Kaposvári Virágfürdő gyermekmedencéjében. Nemrég azonban ez is megtörtént, a Kaposvári Vízilabda Klub játékosaink közreműködésével. Az ok pedig nem más volt, mint MC Pita Ramos legújabb klipjének a forgatása.

- Kaposvár város hivatalos sporthimnuszának a megfilmesítését készítettük. Voltunk már a jégcsarnokban, a virágfürdőben - mondta MC Pita Ramos.

Igaz a klipet még csak most láthatja majd a nagyérdemű, maga a dal már így is elnyerte a rajongók tetszését.

- Megmondom őszintén nem volt még ilyen dalom, amire csak pozitív a visszajelzés. Erre a dalra tényleg az. Úgy gondolom, hogy jól is sikerült, habár nem nekem kell eldönteni, a hallgatóknak. Bízom benne, hogy tetszeni fog nekik - tette hozzá a rapper.

De ami a legfontosabb, a sportolók is szívesen hallgatják meccseik előtt MC Pita Ramos legújabb szerzeményét.

- Nagyon jó, nagyon örülök neki mert abszolút egy modern városi induló, elég sok sportcsapat indulóját hallottam melegítés közben, az uszodában mindig szokott menni és kicsit a nyolcvan százalékuk bennragadt a kommunizmusban, tehát inkább vidám szovjet indulónak hangzik, mint sportindulónak. Ez a második ami kitört ebből a sztereotípiából és hát nagyon tetszik - árulta el Szécsi Zoltán.

Aki pedig kíváncsi a végeredményre is, az most megnézheti a teljes videóklipet:

Címkék: pita, ramos, klip, kis szines