Már most sokan foglalják le jövő nyári szállásukat ebben a balatonmáriai panzióban. Az ügyvezető azt mondja, sokat tesznek azért, hogy a vendégek őket válasszák.

- Szervezünk programokat, csomagokat, gyerekprogramokat, felnőtteknek is ötleteket. Folyamatosan tájékoztatjuk a vendégeinket a környező programokról, a helyi programokról, pluszban még mi is szervezünk rá borkóstolót, grillvacsorát - mondta Balla András, a Pelso Panzió Balatonmáriafürdő ügyvezető igazgatója.

Az egyik nyertes.
Az egyik nyertes.

A szállás.hu internetes portálon több kategóriában meghirdetett versenyen összesen két Dél-balatoni szálláshely kapott valamilyen elismerést.

- Először is megválasztottuk a népszerűségi díjasokat. Egy népszerűségi kategória alapján választottuk ki, hogy ki volt az a hotel, aki a szallas.hu weboldalon keresztül a legtöbb vendégnek tetszett, azaz, a legtöbb szavazatot tudta úgymond gyűjteni magának - válaszolta telefonos megkeresésünkre Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

A szakember hozzátette: az idei belföldi turizmus jó évet zár. A becslések szerint 10 százalékkal növekedett a forgalom tavalyhoz lépest.

Címkék: az év szállása, szallas.hu, 2014, kis szines