Az energiaszolgáltató szakmai zsűrije által kiválasztott legjobb 24 pályázatot benyújtó közösség energiatakarékos LED izzókkal díszített karácsonyfát és adventi csomagokat nyert saját települése számára.

Baráti társaságok, óvodák, ifjúsági és nyugdíjas klubok, lakóközösségek tettek tanúbizonyságot a közösségi összefogás erejéről és versenyeztek településük közös karácsonyáért. Az energiaszolgáltató munkatársaiból és Epres Panni modellből álló zsűrinek hatalmas fejtörést okozott az olykor ötletes, máskor megható kisfilmek közül kiválasztani azt a 24 csapatot, akik végül a településük főterén együtt ünnepelhetnek az E.ON 4-5 méteres karácsonyfája körül.

A fődíjat a Zala megyei Becsehelyen működő Nő Klub nyerte. Nekik a karácsonyfa és az ajándékcsomagok mellett egy gyermekeknek szóló adventi alkotóházzal is kedveskedik a szolgáltató.

A zsűri különdíját a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található apró Mályinka község érdemelte ki, itt a Dédestapolcsányi Napközi Otthonos Óvoda Mályinkai Tagóvodája mutatta be egy kisfilmben, hogyan készülnek a karácsonyra.

Somogy megyéből a lengyeltóti Fogyatékos nappali otthon került be a legjobbak közé.

Címkék: lengyeltóti, e.on, nyeremény, pályázat, somogy, kis szines