Öt regionális elődöntő során kvalifikálta magát az a 40 csapat, akik szombaton újra motorfűrészt és fejszét ragadtak, hogy kiderüljön, közülük ki állhat fel a dobogóra. A kombinált darabolás, a gallyazás, a választékolás, a hasítás és a sarangolás jó erőpróbát jelentett az erdészek és favágók mellett a tűzoltóknak is.

null

A barcsi hivatásos tűzoltó-parancsnokság csapata, a Werkmann Norbert, Horváth Imre, Káló Norbert, Vastag Roland alkotta négyes a 16. helyen zárta a versenyt, s a tűzoltó csapatok közül a legeredményesebbnek bizonyultak.


Fotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságFotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Fotók: Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: kán, stihl, favágó, verseny, kis szines