Aleska Diamond erőteljesen felforrósította a levegőt a Kaposújlaki Repülőtéren, amikor apró fekete bikiniben készülődött élete első tandemugrására. A mellette tetőtől talpig beöltözött tapasztalt ugrók először furcsán néztek rá, de nagyon segítőkészek voltak: egyikőjük még azt is bevállalta, hogy az expornóssal szorosan összekötve, közös ejtőernyővel veti magát a mélybe. Aleskáék négyezer méter magasból ugrottak ki egy L410-es típusú repülőgépről, a zuhanás közel egy percig tartott, majd öt percen át ereszkedtek a földet érésig. A szexi híresség ezzel a Machopoker.hu nevű online pókeroldal akciósorozatában vett részt, hogy megmutassa, szeret nagy tétben játszani.

"Próbáltam előre felkészülni az ugrásra, de nem igazán lehetett. Még az utolsó pillanatban is nagyon féltem. Aztán megkérdezték, hogy kész vagyok-e, azt mondtam igen, és ugrottunk. Az első pár másodpercben nem nagyon kaptam levegőt az erős légellenállás miatt, de utána nagyon élveztem. Igazi felszabadító élmény volt, csak mosolyogni tudtam az alattunk elterülő gyönyörű tájra - és még az sem zavart, hogy a bikinim egy kicsit jobban félrecsúszott, mint kellett volna" - mondta Aleska Diamond, aki nem tartja kizártnak, hogy még visszatér az ugrását lebonyolító tandem.hu csapatához.


Még több fotó itt!Még több fotó itt!Még több fotó itt!Még több fotó itt!Még több fotó itt!Még több fotó itt!Még több fotó itt!Még több fotó itt!Még több fotó itt!
Még több fotó itt!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: aleska, diamond, repülő, kis szines