Soha ennyi látogató és soha ennyi eső nem érkezett a MasterCard Balaton Soundra, mint idén. Bár a fesztiválozók napokig ki se próbálhatták a Balaton vízét és a nagy mennyiségű csapadék meglehetősen át is rendezte a helyszínt, a közönséget ez láthatóan nemigen zavarta. Szombattól pedig már újra a megszokott képét mutatta a Sound: élettel telt meg Zamárdi szabadstrandja.

Ráadásul idén sem kellett aggódniuk a fesztiválozóknak a lemerült telefonjaik miatt.

Világsztárok egész sora vonult fel a Sound négy hatalmas és tucatnyi kisebb helyszínén. David Guetta sokadszorra is teltházat vonzott a küzdőtérre, de Martin Garrix, a Disclosure, a Rudimental, Wiz Khalifa, Alesso, vagy éppen Richie Hawtin is emlékezetes show-val érkezett.

Armin van Buuren vasárnap esti koncertje a labdarúgó VB döntő hosszabbításának kezdetekor ért véget, így a több tízezres közönség a nagyszínpad küzdőterén lévő hatalmas kivetítőkön követhette az eseményeket.

A Balaton Sound után is folytatódik a Nagyon Balaton sorozat, amely a régió legszínvonalasabb eseményeit sorakoztatja fel. Augusztusban Balatonvilágoson másodszor rendezik meg a B my LAKE-et, és a Sound helyszíne ad otthont augusztus 20-tól a STRAND – Nagyon Zene Fesztiválnak.

És végezetül nézzétek meg a mi aftermovienkat az idei Balaton Soundról:

Címkék: összefoglaló, sound, kis szines, 2014, balaton